PICNIC w/ ice cream & wine


IMG_2032.JPG
IMG_2038.JPG
IMG_2028.JPG
IMG_2040.JPG
IMG_2035.JPG
IMG_2043.JPG
IMG_2033.JPG
IMG_2030.JPG
IMG_2029.JPG
IMG_2037.JPG

Haha naureskelin itsekseni ladatessani tuota kuvaa matkalaukusta jossa on siidereitä vaikka muille jakaa. Tämä matkalaukku kuului siis upealle ystävälleni Linalle joka on kyllästyny satojen kassien ja pussien kantamiseen joten. Kun liikkuu julkisilla, on toisinaan haasteellista saada kaikki tarvittava mukaan yhteen kassiin. Mutta matkalaukku on eri juttu! hah! 

Tämä taisi olla vähän niinkuin meidän kesän aloitus picnic muutama kolme viikkoa sitten espan puistossa. En voi sanoin kuvailla kuinka iloinen ja innoissani olen kesästä ja siitä, että ulkona on vihdoin edes hieman lämmin. Viime viikonloppuna tarkenin mekossa! ( takki kuitenkin päällä) Nyt säät ovat jälleen heitelleet talven ja kesän välillä. Kuullemma pohjosessa on satanut lunta..huh. Näin viime yönä myös unta, että helsinki muuttui kesäkuussa täysin valkoiseksi. Mutta onneksi se ei tullut toteen.. tai ainakaan vielä hah!

 

YELLOW DETAILWEARING: 

Pants Lindex

T-shirt & Vest Zara

Shoes ADIDAS

Sunglasses Tiger

PHOTOS BY SELEN AMANDA AHISHALI


Pahoittelut hiljassa olostani. Olen ollut super kiireinen kuvauksien ja pääsykokeiden kanssa. En ole edes kerennyt kirjoittaa teille siitä mihin haen tämän vuoden yhteishauissa, mutta kirjoittelen siitä myöhemmin. Nyt jännitän kokeita ja tuloksia sitten kesäkuussa. hopping for the best! 

Kirjoittelen enemmän ensi kerralla! Pus 

 

 

 

FLOWER DRESSES


PHOTOS BY OLEG OKSANEN ( blogi )

WEARING :

MASSIMO DUTTI dress, leather jacket

glasses Tiger

shoes Dr. Martens

Arvasimpa oikein. Lunta on taas tullut tänään ja eilen. Onneksi ei kuitenkaan pysyäkseen.. Silti halusin päivittää blogin näillä ihanan kesäisen henkisillä kuvilla jota räpsimme Olegin kanssa muutama päivä sitten kun oli vielä ihanan lämmin ulkona ja aurinko paistoi. Lainasimme Massimo Duttilta ihania uusia kesä hepeneitä. Ja voi miten ihania juttuja heiltä muuten löytyikään. Tämä mun valitsema asu sopisi hyvin arkiselle kesä päivälle tai miksei jopa festareille! Oon niin fiiliksissä kesästä vaikka se ei ole vielä alkanutkaan.  

Johtuen tästä todella vaihtuvasta säästä, vilustuin viime viikonlopussa ja tulin lauantaina kipeäski. Olen siis ollut potilaana täällä kotona neljän seinän sisällä muutaman päivän ja pikkuhiljaa alkaa hellittää. Toivottavasti parantuisin pian ja säätkin lämpenisivät kunnolla. 

Ihanaa tulevaa viikonloppua! 

SUN IS OUT


PHOTOS by SELEN AHISHALI

Mikä sää! En varmastikkaan ole ainut joka on ihan fiiliksissä siitä, että viimeisetkin lumet suli. Päästin pienet itkupotkuraivarit ennen vappua kun piha muuttui valkoseksi ja talvitakki maagisesti palasi takaisin mun arkivaatetukseen pariksi päiväksi. Onneksi lumi lähti yhtä nopeasti kuin tulikin, mutta kyllä siinä meinas toivo kesään jo hukkua.

Suomen säästähän ei koskaan tiedä, joten eipä nuolasta ennen kuin tipahtaa. Silti oltimme Selenin kanssa tänään töiden jälkeen nauttimassa kaikin siemauksin kesän tulosta ja ihan älyttömästä auringon porotuksesta Helsingin vilinässä. Parit kuvatkin räpsittiin matkan varrella.


  What a weather! I bet I'm not the only one who's super excited, that last of the snow melted and the sun is out. Almost had a childish like tantrum after seeing snow fill our yard. My winter coat magically appeared to be a part of my normal streetwear for a couple of days.  I was so glad to see the snow disappear as fast as it appeared.

As we all know you can never be sure of how Finnish works, so don't count your chickens before they're hatched. Still today Selen and I were enjoying summer to its fullest. We took some summer like pictures. 

SUMMER MEMORIES


IMG_9307.JPG

PICTURE BY JANITA AUTIO

IMG_0791.JPG
IMG_0240.JPG
IMG_9768.JPG
IMG_9015.JPG
IMG_7036.JPG
IMG_4925.JPG
IMG_4734.JPG
IMG_6875.JPG
IMG_0765.JPG
IMG_7677.JPG

KESÄ! Se tekee tuloaan. En tiedä mitään joka toisi yhtä paljon voimaa ja positiivista fiilistä arkeen kun se, että voin herätä aamulla töihin ja ulkona paistaa aurinko. Tuntuu, että ihmiset ovat hyvällä tuulella ja koko kaupunki jälleen herää henkiin. 

Talvessa on sitä jotain ihanaa mutta kyllä kesä on ehdottomasti mun lemppari vuoden aika. Ja keväässä on kyllä se taika, että kaikki odottavat sitä tulevaa kesää ja nauttivat auringon paisteesta ja siitä kuinka pikku hiljaa ilmat lämpenevät. 


SUMMER! its coming. I can't name one thing that really brings this much strength and positive energy to everyone around. It's so amazing to wake up in the morning, and see the sun! I feel like people are happier and the whole city is once again coming to life. 

Winter has it's perks but summer.. It's still my all time favourite time of the year. 

COCKTAILS WITH TASH & DEVIN

IMG_0813.JPG
IMG_0807.JPG
IMG_0808.JPG
IMG_0804.JPG
IMG_0803.JPG
IMG_0812.JPG
IMG_0810.JPG
IMG_0811.JPG
IMG_0805.JPG
IMG_0802.JPG
IMG_0806.JPG
IMG_0814.JPG

ALL PHOTOS BY MONA 

Keskiviikkona osallistuin todella mielenkiintoiseen tapahtumaan, nimittäin Cocktails with Tash & Dev. Kuten varmasti monet ovat nähneet Helsingissä Foorumin kyljessä isot mainostaulut jota kaunistavat upeat Tash Oakley ja Devin Brugman. Teille jotka, ette vielä tunnista näitä nimiä avaan hieman ketä nämä tytsyt ovat. Austraalialainen Tash ja amerikkalainen Devin ovat uhkean upeita malleja ja sekä omistavat yhdessä Bikini a Day merkin. He matkustavat ympäri maailmaa ja ottavat upeita kuvia toistaan. Kadehdittavan upeita kuvia ja ihania bikiineitä. 

Tämä kaksikko suunnitteli BikBokille upean Bikini malliston. He ovat iso inspiraatio myös minulle ja olen seurannut heitä jo muutaman vuoden ajan sosiaalisessa mediassa. Voitte siis varmasti uskoa ilmeeni kun he kävelivät Groteskin ovista sisään. 

Ilta meni nopeasti ehkä hieman liiankin! Kunnes huomasinkaan tytöt olivat jo lähteneet hotellille. Olin niin arkajalkana, että en kehdannut alkuksi mennä heille edes juttelemaan, ja kunnes huomasinkaan he olivat lähteneet. Harmi, mutta ihan upeaa oli nähdä heidät oikeina luonnossa! Yhtä upeita tyttöjä kuvissa kuin luonnossakin! 


On Wednesday I had the pleasure to attend a very interesting event. Cocktails with Tash and Devin, what a delight! I was so excited! As many of you living in Helsinki might have seen the huge beautiful pictures of them in the side of Forum shopping mall. Some of you might not know who they are, so ill quickly give a preview of them. Australian Tash and american Devin are amazing models and Instagram stars also they own a company named A Bikini A day. They design bikinis and swimwear. Whats better than traveling the world and taking amazing pictures with your bikinis! 

So this power girls designed a bikini line for Bikbok and this is why we were celebrating it at Groteski. The girls are a big inspiration for me and I was so happy to see them in person! 

The night went so quickly! And once I had the courage to go talk to these ladies i noticed they had already left to their hotel. I was so bummed but its okey, cause the sight of them made me super happy. 

MARSHMELLOW


PHOTOS BY SELEN AHISHALI

OUTFIT jeans, coat and knit from BIKBOK

Shoes Dr. Martens

sunnies and necklace from China

Bag from Zara

 

Aurinko on vihdoin päättänyt tulla esiin pitkän ja harmaan talven jälkeen. On ihanaa nauttia edes työmatkalla pienestä auringon paisteesta. Se antaa jotain ihan omanlaista energiaa koko päivään ja ehdottomasti piristää mielialaa. En matla odottaa, että pääsen käyttämään jotain muuta kuin isoja talvitakkeja, vaikka tästä takista en voi sanoa muuta kuin hyvää. Tämä upeus pelasti talven kurjimmat loskakelit sekä pakkaset. Lämmin mutta muodikas, harvinaisen hyvä kombo! 

Pahoittelut laiskuudestani blogin suhteen. Yritän jatkossa olla hieman aktiivisempi. Nyt lähiaikoina on ollut paljon työ ja taide hommia jotka ovat vieneet keskittymiseni muualle. Mutta bloggaamista en ole unohtanut! 


The sun is finally coming out and giving us some much deserved energy and happiness after a cold and mostly grey winter. I'm super excited about summer and wearing something else than huge winter coats. Though, this coat totally saved my winter! It's warm and fashionable. THE PERFECT COMBO!!

I've been super lazy with taking pictures and posting, I've had so much work and art stuff happening.. I promise to post more in the future and of course write in my posts. 

DIDEM


IMG_2914.jpg

MODEL  Didem Özgun

PHOTOS BY ME


Oltiin muutama viikko sitten Didemin kanssa kuvaamassa. Kuvattiin muutama eri setti ja tämä oli yksi niistä. Didemillä on erittäin kauniit ja raamikkaat kasvonpiirteet, oli todella helppo kuvata sillä lähes jokainen kuva onnistui omalla tavallaan. Meni jonkin aikaa saada valittua niin monesta kuvasta vain muutama paras. Myöhemmin laitan lisää kuvia tästä setistä! 

Didemillä näissä kuvissa on päällä upea karvatakki jonka bongasin kirpputorilta. Ihan huikea löytö ja maksoi vain 20 euroa! 

FACE MASKPari päivää sitten postissa saapui MAY BEAUTY face mask. Tuote saapui sopivaan aikaan sillä, ihoni on kärsinyt enemmän kuin nuorempana. Kasvonaamio oli tarkoitettu syvä puhdistavaksi, mustapäiden poistoon ja kuolleen ihon kuorimiseen. 

Olen todella huono ostamaan mitään erikoisia kasvon puhdistus tai ylläpito tuotteita mutta olen aina avoin kokeileman uusia tuotteita. Kiinassa kokeilin ensimmäisen kerran kaupasta ostettua mustaa kasvonaamiota jonka tarkoitus on poistaa mustapäitä. Kokemus oli dramaattinen sillä kasvonaamion kuivuessa, naamion poisto oli todella kivuliasta. Ymmärrettävää varmasti, että kun avasin tämän kasvonaamio pussin ja aine oli mustaa oli sydän nousta kurkkuun. 

Pesin ensin huolellisesti kasvot puhtaiksi ja pyyhin vielä kasvovedellä ennen naamion laittoa. Levittäminen oli yksinkertaisesta ja helppoa ja tällä kertaa osasin muistaa, että naamiota levitetään lähinnä ongelma alueelle. Eli ei kulmakarvoihin, opin virheestäni. Naamion annoin olla noin 30 minuuttiat. Tämän jälkeen alkoi naamion irrotus kasvoilta, joka ei todellakaan ollut niin dramaattinen, kuin kiinassa kyynel silmissä repiminen. Sain naamion onnistuneesti kasvoilta pois, pienillä nipistyksillä ja ihoni tuntui todella sileältä ja puhtaalta. 

Mikäli tämän kasvonaamion kokeileminen kiinnostaa kannattaa ehdottomasti mennä tilaamaan sillä teille ihanille lukijoille on nyt saatavilla 30% alennus koodilla juulimask ! http://maybeauty.fi/juulimask


GIVE ME STRENGHT


Urheilu. On jo pitkään tuntunut lähinnä kirosanalta. Ei jaksa, ei kiinnosta, miksi sitä tekisi jos on jo jotenkin tyytyväinen siihen miltä ulkoisesti näyttää. Olin pitkään ylpeä geeneistäni, voin syödä lähes mitä vaan ilman, että se näkyy vartalossani. Kasvoni ovat kapeat ja solisluut ulkonevat. Näytän hoikalta vaikka kohtelen vartaloani kuin jätemyllyä. Syön epäterveellisesti ja en pidä itsestäni huolta, en ole esimerkki kenellekkään enkä varsinkaan itselleni. Urheilu kiinnostaa minua, tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Pimeät aamut, aikaiset heräämiset ja niin paljon askareita mitä pitäisi saada tehtyä. Mutta missä motivaatio ja jaksaminen.

Aamuisin herääminen tuntuu vaikealta, vaikka niin ei ollut koskaan ennen. Paljon mielummin rokotan aamutoimista kuin joutuisin nousemaan sängystä aikaisin ja väsyneenä. Jaksaminen henkisesti kärsii jatkuvasti kun fyysinen kunto on jäänyt taka-alalle. Ymmärrän nyt paremmin kuin koskaan, kuinka iso merkitys urheilulla on jaksamisen kannalta. 

Huomaan kuinka niskat ja selkä ovat jatkuvasti jumissa. Myös ryhti, joka baletin ansiosta oli moitteeton, on nyt kuin kilpikonnalla. Alaselkä kivut ovat sietämättömiä, vaikka työskentelen seisaaltaan. Ryhtini huonontuminen aiheuttaa minulle voimakkasta niskan jäykkyyttä. Oma historia päänsäryn kanssa on ollut kuin loppumaton rakkaustarina. Näistä niskakivuista, on aiheutunut minulle joka päiväisiä päänsärkyjä, migreeniä. Migreeni jos joku pysäyttää kaiken motivaation ja jaksamisen sille päivälle, pimeä huone ja nukkuminen tuntuu vain paremmalta vaihtoehdolta.

Lähemmäs kuusi vuotta sitten lopetin kaiken urheilun, tarkottaen siis harrastuksiani. Harrastin balettia kuusi vuotta elämästäni, showtanssia lähemmäs kolme vuotta, tennistä kolme-neljä vuotta ja uintia taukoja laskematta noin neljä vuotta. Urheilin paljon, ennen. Mutta en pitänyt sitä urheiluna, vaan harrastuksena ja ajanviettona. Kävin tunneilla myös ystävieni takia. Pidin tennis tunneista sillä kaikki ystäväni harrastivat sitä. Samoin tanssi. Mihin se loppui? Teini-ikäänkö? Niin paljon kaikkea muuta. Koulua, kavereita, stressiä? Kuinka tärkeää harrastaminen onkaan ja miksi se loppuu monilla teini tai varhaisaikuis iässä. Muistan sen kuin eilisen, kerroin äidilleni, että lopetan tanssin. En viihtynyt enään, miksi pakolla käydä kaksi kertaa viikossa tunneilla jossa ei viihdy. Nyt jälkikäteen kun mietin, äiti teki oikein. Sain valita itse ne päätökset elämässä mitä halusin tai en halunnut tehdä ( tietenkin rajoja noudattaen). Sain sen vapauden itse ymmärtää urheilun ja hyvinvoinnin merkityksen omassa elämässä. Vaikka kotona on aina opetettu kuinka tärkeää on huolehtia siitä yhdestä vartalosta jonka on saanut, sillä se on ainut vartalo jonka saa. Ja siinä vartalossa on elettävä loppu elämän, oman elämän.

Mutta miten alottaa uudestaan? Miten motivoit itseäsi? 

NYT on muutoksen aika.


& OTHER STORIESEilen illalla kävimme & Other stories- liikkeen avajaisissa. Liike avattii entisiin H&M tiloihin Kämp Galleriaan. Valkoinen marmori lattia, valkoiset sinät, paljon kasveja ja kaikki yksityiskohdat olivat viimesen päälle mietittyjä. 

En henkilökohtaisesti ollut aikasemmin tutustunut brändin tuotteisiin joten tilaisuus oli minulle todella uniikki ja uusi. Hienoa oli se, että brändillä löytyi kynttilöistä alusvaatteisiin sekä kosmetiikka tuotteisiin. Vaatteet mitä liikkeestä selasin olivat yksinkertaisen kauniita ja asusteet ehdottomasti to die for.

kiitos kutsusta ja mahdollisuudesta päästä vilkaisemaan uutta brändiä näinkin kauniissa tapahtumassa! 

SHANGHAI /2


Suomessa jää ja ohut lumi kerros peittää maan ja kylmyys palelluttaa meitä. Se saa minut mietiskelemään mun viimeisimpiä matkoja, kuten tämä kiinan reissu. Yks parhaimpia reissuja koskaan. Mulla on reissulta kokonaisuudessaan aika vähän kuvia mutta haluan silti näyttää teille ne kaikki! Pahoittelut, että kuvien lisääminen reissulta on hieman jäänyt. 

Suomessa oli syksy ja kiinassa ja viimeisiä hiostavia päiviä. Eli ilma alkoi tuntua miellyttävältä eikä liian kuumalta. Vaikka välillä tuntuikin, että on pikkusen liian kuuma. Vaikka joka päivä ei paista aurinko Shanghaissa mun mielestä se on aivan mahtava kaupunki ja siellä on niin paljon tekemistä, joka päivälle on jotain uutta tekemistä. SE ON VARMA! 

Mulle Shanghaissa yksi lemppari juttuja on vaan kävellä, jopa eksyä jotta löytää uusia siistejä paikkoja.Voisin jopa väittää, että illat on parhaimmat shanghaissa. Kuppilat ja ravintolat täyttyy ihmisitä ja tällöin on miljoona kaupungissa jopa entistä enemmän eloa!


Northern winds are howling as the ground is being coated with snow. People scurry on about their business, conducting last minute Christmas shopping and making final preparations for the upcoming holidays. There is no doubt that winter has finally arrived in Finland.
As I watch all of this unfold, I cant help but to reminisce my latest travels, one of which, was Shanghai. 
Thinking back, I believe it was one of the best adventures I've ever had. You know the people who walk around with their camera and take pictures of literally everything? To the point where its getting weird but they still keep doing it? Yeah, I'm definitely one of those people [LMAO]. But on this trip, I was actually so busy enjoying all the exciting things going on around me, that I sort of forgot to do any real shooting.
Even though the amount of footage I was able to gather is somewhat lacking, I would very much like to share it with you! 
I'm going to leave you with a little prelude, following the actual footage I shot from the trip. I hope you guys enjoy it and I will see you all later!

 

ASIAN VIBES


KUVAT ATTE TANNER

ME AND LINA CHRISTINA M.

MAKEUP BY ME 

ASIAN VIBES

Kiinassa, Shanghaissa kuten tiedätte on paljon tavaraa myytävänä ja todella laidasta laitaan. Shanghaista löytyi marketti paikka jossa oli älyttömästi kojuja ja tavaraa myytävänä, koluttiin jokainen niistä läpi ihan kyllästymiseen asti. Kun olimme jo suuntaamassa pois, yhtäkkiä silmään hyppäsi tämä upea silkkisen näköinen punainen kimono. Olin aina haaveillut moisesta upeudesta ja niin vain se oli pakko saada. Kimono matkusti meidän mukana läpi bangkokin reissun ja sieltä takaisin Suomeen. Haaveilin jo kiinassa, että haluaisin se päällä jotain aivan upeita kuvia. Joten mikäs parempi projekti kun Aasia aiheiset kuvaukset kolmen Aasia fanin kesken!

Kameran takana toimi Atte Tanner jota haluan jälleen kiittää upeista kuvista!  


As you know China, Shanghai holds a lot of stuff from clothing to absolutely anything. We found this market from Shanghai that had a lot of different kinds of shops and small places where you could find anything. We searched trough it all and when we where leaving I suddenly saw the most perfect kimono. Red, shiny and the perfect length. I had to have it! It traveled with us through Bangkok and back to Finland. I was dreaming about perfect pictures of me wearing it and here back in Finland we decided to make those dreams come true. 

I want to thank the amazing Atte Tanner for once again making this awesome magic happen!

 

GALA DRESS


ALL PHOTOS BY LINA MARIA CHRISTINA

WEARING GUESS by Marciano

 

Muutama viikko sitten osallistuin Selenin kanssa Indiedaysin blogi gaalaan jossa mulla oli päällä tämä upea mekko. Mekon tosiaan ostin toiseen gaalaan mutta päädyin toiseen asuun. Onnekseni kuitenkin tämä upea mekko pääsi ulkoilemaan upeassa gaala tilaisuudessa. Mielestäni tätä voi hyvin jopa käyttää myös tulevissa pikkujouluissa. Sametti on ehdottomasti yksi lemppareistani tällä hetkellä ja tumma punainen tottakai yksi lempi väreistäni. Tuntuu etten oikein saa tarpeekseni sametista jälleen kerran kun sitä on tullut moniin kauppoihin. Haluaisin sametti housut paidan takin.. pysäyttäkää mut ennen kun mun lompakko itkee. 

Ihanaa viikonloppua jengi! 


A few weeks back, Selen and I attended Indiedays Blog gala, and I had this amazing red dress on. I bought this dress for another gala but decided to wear something else then. For my luck this was the perfect dress for this occasion. I think this dress is also stunning and perfect for the christmas celebrations. I have fallen in love with velvet, and dark red is one of my favourite colours so this dress is the perfect combo! I would love to shop for more velvet in the future.. maybe pants? Or a shirt? what do you think? stop me before my wallet is gonna cry.

Have an amazing weekend you guys!!