SUMMER MEMORIES


IMG_9307.JPG

PICTURE BY JANITA AUTIO

IMG_0791.JPG
IMG_0240.JPG
IMG_9768.JPG
IMG_9015.JPG
IMG_7036.JPG
IMG_4925.JPG
IMG_4734.JPG
IMG_6875.JPG
IMG_0765.JPG
IMG_7677.JPG

KESÄ! Se tekee tuloaan. En tiedä mitään joka toisi yhtä paljon voimaa ja positiivista fiilistä arkeen kun se, että voin herätä aamulla töihin ja ulkona paistaa aurinko. Tuntuu, että ihmiset ovat hyvällä tuulella ja koko kaupunki jälleen herää henkiin. 

Talvessa on sitä jotain ihanaa mutta kyllä kesä on ehdottomasti mun lemppari vuoden aika. Ja keväässä on kyllä se taika, että kaikki odottavat sitä tulevaa kesää ja nauttivat auringon paisteesta ja siitä kuinka pikku hiljaa ilmat lämpenevät. 


SUMMER! its coming. I can't name one thing that really brings this much strength and positive energy to everyone around. It's so amazing to wake up in the morning, and see the sun! I feel like people are happier and the whole city is once again coming to life. 

Winter has it's perks but summer.. It's still my all time favourite time of the year.