TALLINNA REISSU


IMG_8916.jpg
IMG_8920.jpg
IMG_8923.jpg
IMG_8933.jpg
IMG_8957.jpg
IMG_8960.jpg
IMG_9002.jpg
IMG_9085.jpg

Muutama viikko sitten pääsin Nean kanssa pienelle reissulle Tallinnaan. Reissu tapahtui todella extempore, mutta sellaiset reissut ovat ihan parhaita. 

Päästiin nauttimaan ajastamme ihanassa vaaleasti sisusteussa asunnossa aivan vanhan kaupungin vierellä. Olen ollut monia kertoja Tallinnassa lyhyillä risteilyillä, lähinnä vain ostoksilla. Yleensä siis matkani Tallinnaan ovat sijoittuneet hyvin rajoitetun akselin päähän. Mielestäni oli huikeaa, että saimme auton käyttöön ja pääsimme matkustamaan muualle kuin ihan keskustan alueille. Kävimme mm, Saula Harjumaa ja Umami ravintolassa jotka ovat muutaman kymmenen minuutin päässä keskustasta. 

Oli siis todella hauska reissu ja hienoa nähdä uusia vivahteita Virosta! Ja tottakai matkaseura oli huppua.