RUISROCK / 3


WEARING:

Ripped jeans from Forever21, shoes China, top BIKBOK, chokers and sunnies BIKBOK, bag Zara and belt Mango

Kiitos Ruisrock 2016, yllätit ja sait jälleen uusia vakkari kävijöitä. Upea reissu kaiken kaikkiaan! Viimeisenä päivänä huomasi, että kävijöitä oli vähemmän kuin esimerkiksi perjantaina, sillä joka paikkaan oli lyhyemmät jonot ja pääsi paikasta toiseen ilman vaikeuksia ja odottelua. Esiintyjät olivat huikeita etenkin viimeiseksi esiintynyt Macklemore. 

Upea festari viikonloppu ja hieman viivytetyt postaukset mutta toivottavasti te jotka olitte ruississa piditte hauskaa ja nautitte viikonlopusta sata lasissa. Toivottavasti myös tykkäsitte nähdä hieman mun festari viikonlopusta Ruisrockissa. 


Thank you Ruisrock 2016, you once again surprised and won a handful of regulars! Amazing trip. You could see that a few people had already left the festival on the third day, it was so much easier to get to places and you didn't have to wait in line all the time. The performances on the last day were absolutely perfect, especially Macklemore.

Just a great festival weekend and a bit delayed posts, but I hope you guys who were at Ruisrock enjoyed it and had fun!