SHANGHAI CALLING


Tänään lähden pois pitkään odotetulle kesälomalle kolmeksi viikoksi pois Suomesta. Shanghai on meidän ensimmäinen pysäkki ja toivon, että pääsen sieltä käsin kirjottelemaan teille jotain pientä meidän reissusta. Olen niin innoissani ja samalla hieman jännittynyt. Meidän lentomme ei tällä kertaa ole suora vaan lähemmäs 18 tuntia ensin Helsingistä Roomaan josta jatkamme Hong Kongiin ja sieltä viimeinen lento Shanghaihin! Huhhuh! 


Today I’m leaving for my summer holiday! I have been waiting for this since the beginning of summer. Shanghai is going to be our first top and I’m hopping to write to you guys about our trip straight from the source. Im so excited but also very anxious since our flight doesn’t fly straight to Shanghai. We fly from Helsinki to Rome, then Hong kong and last but not least Shanghai. Im gonna be so exhausted after those flights.