SORTIEWEARING

Pants Zara, leather jacket and hat Gina Tricot, bag from China and collage shirt from Bikbok Never denim collection

 

Syksy tekee tuloaan ja olen jo varautunut usealla vaate kerroksella syksyn viileisiin ilmoihin. Kesän jälkeen on vaikea siirtyä pikku hiljaa talvivaatteisiin. Aloitin syksy pukeutumisen jo elokuun alussa, sillä mielestäni suomen kesä on ollut todella viileä tänä vuonna. On ollut muutama hassu lämmin päivä muuten olen käyttänyt ohuita takkeja, pitkiä housuja ja hieman ohuempia pitkähihaisia paitoja. Kesävaatteeni ovat jääneet kaapin pohjalle odottelemaan syyskuun matkaani. Onko teillä jo kesähepeneet kaapeissa ja syksy vaatteet esillä? Syyskuu alkaa jo ensi viikolla, hui! 

HOI HELSINKI! Olen menossa huomenna lauantaina 27.8 Brunon kirpputorille myymään vaatteitani ja kenkiäni pois. PAIKAN PÄÄLLÄ MINUT LÖYTÄÄ KLO 10-15!  Konepajan Bruno sijaitsee

Aleksis Kiven Katu 17 A, Helsingissä.