DINNER @ HOLIDAY


WEARING,

Dress from ZARA, leather jacket Gina Tricot, shoes ASH ( found at a flee market ), necklace from bikbok and Gina tricot, bag from China 


Muutama viikko sitten, oltiin tyttöjen kanssa testaamassa Holiday nimistä ravintolaa Helsingin Katajanokalla. Tila ja terassi ovat huikeat! Sisustus on mieleeni ja bataatti ranskikset voittivat sydämeni. Taivaallisen hyvät ranskalaiset jäivät kummittelemaan mieltäni ja jopa tällä hetkellä mietin miten saisin niitä jälleen. 

Oltiin juhlistamassa mun 21 vuotis syntymäpäiviäni hieman myöhässä ja oli kyllä mainio paikka nauttia kesän lämpimästä illasta ulkosalla ihanalla terassilla tyttöjen kanssa. Mitäs muutakaan kesä illalta voi toivoa kun viiniä, ruokaa ja erittäin hyvää seuraaIhana ilta hyvässä seurassa.


A few weeks back, we went to test out a new place called Holiday in Helsinki Katajanokka. The terrace and the interior of the place was right on point! The sweet potato fries were heavenly, so good that you know only by trying them. 

We went to celebrate my twenty first birthday a bit late and this was the best place to just enjoy the warm summer night. What else can you wish than a warm weather, your girls, good food and wine? Perfect night.