FLOW


SNAPSHOTS FROM FLOW FESTIVAL

Viime viikonloppuna pääsin osallistumaan Flow festivaaleille ystävieni kanssa. En ollut itse koskaan päässyt osallistumaan tätä viikonloppua aikaisemmin, mutta ystäväni olivat kehuneet koko pakettia minulle. Paljon puhuttu flow, oli kaikkea sitä mitä siitä on sanottu ja ENEMMÄN. Flow-festarit eivät ole pelkästään musiikille omistettu festivaali, sillä festareilla pääset nauttimaan taiteesta ja erilaisesta ruuasta. Henkilökohtaisesti olen hyvin perinteinen ja simppeli mitä ruuan suhteen tulee, sillä mun festari lemppari on ehdottomasti makkaraperunat. Pääsin nyt maistamaan sitten hieman erilaisia ruokia ja kokea jotain uutta! Olen edelleen todella rakastunut bataatti ranskalaisiin jota vedin myös lauantaina Flowssa. 

Älyttömän huikea viikonloppu takana säästä huolimatta, sillä seura oli ykkösluokkaa ja koko fiilis näillä festareilla oli niin huikea, että pakko tulla ensi vuonna uudestaan.


Last weekend I had the chance to go to Flow festival with my friends. Never before had I been there but i was way too excited this year, since my friends had overly praised this festival year after year. Highly loved Flow, was everything I asked for and so much more. This festival is not just for music but for art and food also. Personally I am very traditional and plain when it comes to food, but now I had the chance to taste many different kinds of festival foods. Also as i maybe told earlier in my post that i love sweet potato fries, well yes FLOW had them too!

Such an awesome weekend though the weather was cold and sometimes rainy. My company was just golden and the whole festival just one me over. I have no choice but to come back next year.