RUISROCK / 2


ALL PICTURES BY ME ( except the ones I'm in)

Ruisrock päivä kaksi ja fiilis edelleen korkealla! Lauantai tunnetusti taitaa olla paras päivä Ruisrockissa, nimittäin eron perjantaihin ja sunnuntaihin näki selkeästi. Lauantaina ihmisiä oli enemmän ja koko festarialue oli täynnä iloa ja naurua. Festivaalit ovat paikka jossa onnen näkee jokaisen kasvoista. 

Oli ihanaa kun teistä monet tulivat moikkaamaan ja juttelemaan! Isot halaukset teille. Mulla oli ehdottoman siisti lauantai ja mun mielestäni parhaat esiintyjät olivet varmaankin Major Lazer, chainsmokers ja  JVG !  mikä oli sinun lempparisi? 


Ruisrock day two and the feeling is still high in the sky! Saturday is known to be the best day at Ruisrock, and you could see the difference clearly compared to Friday or Sunday. On Saturday the area was packed with people, the festival was bursting of joy and laughter. Festivals are definitely the place you can clearly see the happiness in people! 

I'm so happy many of you came to say hi and talk! Big hugs to all of you guys. I had an awesome festival day on Saturday and my favorite performers were Major Lazer, Chainsmokers and JVG! Which one was yours?