EVENING OF LAUGHS AND FOOD


Viime viikon tiistaina Alexa laittoi minulle viestiä olisinko vapaa keskiviikko iltana. En tuolloin olisi voinut uskoa, kuinka hauska kesäisestä keskiviikko illastani tulisi! Mariannan hostaama illallinen yhteistyössä Paronin kanssa oli huippu menestys. Nauru raikui läpi kämpin ja vasta täyttyi lähes seitsemän ruokalajin illallisesta.

Uskokaa tai älkää, minuakin jännittää joskus ihan älyttömästi tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistuminen. Tässä tapauksessa minua jännitti niin sanottu intiimi-illallinen vain muutamien ihmisten seurassa jota en ollut aikaisemmin nähnyt. Voin kuitenkin sanoa, että kun meidät pistettiin istumaan tohon pöytään, minua ei jännittänyt lainkaan. Toki osana voi olla Paronin tarjoama alku drinksu.. Mutta ehkä suurimmaksi osaksi vaan kaikki nämä ihmiset! 

Joten kiitos Marianna kutsusta ja illasta! Ihana aloitus kesälle. 


Last weeks Thursday Alexa send me a message on Facebook asking me if I'm free on Wednesday. Looking back, I could have not known how fun my Wednesday night would be. The successful dinner was hosted by the lovely Marianna and Paroni. Laughter was definitely heard through out Hotel Kämp and our tummy's filled with a seven course dinner. 

Belive it or not, but I also am nervous when taking part in social events like these. In this case I was anxious about a really intimate- dinner, involving only a handful of people whom I've never met. I can honestly tell you, once we sat down at the table I didn't feel tense at all. It also might be the amazing drink Paroni had to offer for starters.. But mainly in think it was because of these people. 

So thank you Marianna for the invite and evening! The perfect start for the summer.