KappAhl AW16


Pääsin kurkkailemaan KappAhlin AW16 mallistoon. Sieltä löytyi vaikka mitä kivaa etenkin kukkamekko ja suorat mustavalkoiset kuviolliset housut! Tilaisuudessa oli ihana tunnelma, ja pääsin jälleen juttelemaan erittäin mielenkiintoisille ja mukaville uusille ihmisille. Vaikka hiki valuikin kuin viimeistä päivää. En osannut jälleen varautua, että kesä tuli takaisin ja ulkona oli +20 astetta. Mulla oli nahkatakki ja pitkät housut sekä buutsit. Hupsis!


I got a sneak peak of KappAhl AW16 up coming collection. I found so many beautiful pieces, but my absolute favorite was a floral dress and black and white patterned pants. The event had a very nice vibe and atmosphere, and I had a chance to talk to interesting and pleasant new people.  Though i was sweating like a pig. Didn't get the memo of summer coming back to Finland again, cause it was +20. And I was wearing a leather jacket, jeans and boots. hah!