FOOD KIND OF DAY


Muutama viikko sitten mentiin tyttöjen kanssa nautiskelemaan kesäisestä Helsingistä ja tottakai ravintolapäivästä! On ihanaa nähdä kun kaupungillakin on enemmän ihmisiä ja eloa. Tuntui kuin olisin lähtenyt hetkeksi ulkomaille, kaikki kuumuus ja tuoksut toivat mieleen aasian maat tai jopa etelä-amerikan. Jos joku ei ole vielä käynyt ravintolapäivillä, suosittelen vahvasti käväisemään ensi kerran kun ne järjestetään!


A few weeks ago, the girls and I took a stroll around around Helsinki and the restaurant day. The restaurant day means anyone can open a restaurant for one day anywhere, some invite people to their homes and some put tables in the biggest parks in Helsinki. Its fantastic to see so many people get out and enjoy the summer air, now that its not cold outside. I felt like I was abroad because of the warmth and the scent of Asian or South American foods. If someone has not attended the restaurant day, I strongly suggest to do so the next time its here!