COOKING WITH SARA LA FOUNTAIN


Tiistai aamulla, heräsin aikasin pirtein ja iloisin mielin sillä tiesin, että pääsen osallistumaan ainutlaatuiseen tilaisuuteen kokkaamaan Sara La Fountainin ohjeistuksella Esplanadilla sijaitsevassa kokkikoulussa. Valmistelimme isossa luokassa ryhmiin jaettuina aamupala beigeleitä. Toinen suolainen ja toinen makea ( super makea ). Ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan miten uppomuna tehdään ja tottakai miten tehdä pulla beigelistä entistäkin makeampi! Uppomuna onnistui odotettua paremmin vaikkei omaan silmääni näyttänyt kovinkaan upealta teokselta. Hyvältä kuitenkin mun teokset maistuivat. Epäilin pahinta omista kokkaustaidoistani ja ajattelin, että saan kyyneleet silmissä pureskella mun teokset masusta alas ettei kukaan vaan huomaisi kuinka huono kokki olen. 

Todella upea ja hauska kokemus ! Kiitos vielä  Marsaana ja tottakai itse Sara La Fountain! 


On Tuesday I got out of bed vivacious and happy knowing that I have the unique opportunity to cook with Sara La Fountain. Together with a class full of people we prepared a bagel breakfast, with a sweet and a salty bagel. For the first time I got the experience and of course learn how to do a poached egg, also how to make a sweet bagel even sweeter! The poached egg turned out so much better than expected, though it didn't look like a piece of art. I was horrified that my cooking would taste dreadful, but I was happily surprised that i didn't have to cry and eat my bagels. I was actually really happy because the flavors worked together perfectly though I was partly doubtful. 

This was a very cool and fun experience! Thank you again Marsaana and of course the wonderful Sara La Fountain