MANGNUM HELSINKI / opening


Magnum Helsinki jätskibaari on jälleen avannut ovensa kesäksi. Päästiin Selenin kanssa maistamaan Magnumin jätskejä jo torstaina avajaisissa. Tällä kertaa otin oman jäätelöni mansikka-marenki- keksi- täytteillä, valkosuklaa kuori ja päälle maitosuklaa raidat. Voin sanoa, että älyttömän hyvää oli ja nopeasti se hävisi masuun. Paikalla tunnelmaa nostattamassa oli useat artistit kuten Sini Sabotage, Benjamin Peltonen sekä Ike. Hieno tapahtuma jälleen kerran! 

Mun asusta pääsette näkemään kuvat ihan erillisessä postauksessa, vaikka instagram sivullani olenkin jo sen paljastanut. Mutta yksityiskohdat! 


Mangnum Helsinki ice cream bar has once again opened its doors for the summer. Selen and I got a taste of the delicious Magnum ice cream on Thursday at the opening party. This time my ice cream consisted of strawberry- meringue - cookie toppings and white chocolate shell and on top milk chocolate stripes ( Get into my tummy!!). I totally recommend this one, it was perfect. And I'm sure it won't take long to disappear from the plate. The party had various artist helping us raise our hands to the roof like Sini Sabotage, Benjamin Peltonen and Ike. 

Once again a very nice event, in witch i had the pleasure to participate in. Pictures of my outfit will come shortly even though you guys got a preview on my instagram page.