Sailor kind of day


Photos by SELEN AHISHALI  

Photos by SELEN AHISHALI  


/OUTFIT shoes & pants Zara, Coat - , necklace & shirt BikBok , hat VillaWoolOltii

Huomasin ilokseni, että nilkkahousut ovat tekemässä comebäkkiä, joten päätin hypätä trendin mukaan ja pukeutua näihin Zaran harmahtaviin vetimiin! Lisäsin asuuni myös muita tummia elementtejä, kuten BikBokin tumman collagepaidan ja kaulakorun, sekä tottakai tämän kuun ehdottoman ykköspäähineen, seilorihatun! Viimeistelin lookkini Zaran kiiltävän mustilla kengillä ja hillityllä collagepaidalla, toivoen että takkini ja hattuni yksityiskohdat heräisivät eloon.   Nico rakastaa, kun käytän chokkereita. Olen itsekkin hullaantunut niihin ja yritän jatkuvasti löytää lisää asuja, joiden kanssa voin pitää niitä! Mitä mieltä olette chocker-kaulakoruista? Entä hatustani? Kertokaa mielipiteenne kommenteissa!


I'm so delighted to see ankle length pants finally making a comeback! I too, decided to embrace the trend and bring out these lovely grayish pants from Zara. I thought my outfit could do well with some additional darker elements, so I made an effort of adding in this easy-going sweater and my boyfriend's favorite piece, the necklace. Oh, and don't even get me started on the hat!! Trough-out the year I've grown more and more attached to it, to a point where I'm actively looking out for ways to work it into my outfits. Weird? Totally understandable? Help me out here!  Anyways, top off my look, I chose to go with these glossy black shoes and discreet sweater, in hopes of making some of the smaller details really pop out. What are some of your opinions on chokers? How about my thing with the hat? Let me know in the comment section below.