MY DR. MARTENS


DR MARTENS From FOOTWAY

Vihdoinkin kenkä kokoelmani sai täydellisen lisäyksen, nimittäin pitkään halutut kiiltävät Dr. Martensin kengät. Olen halunnut näitä kenkiä jo lähemmäs kaksi vuotta ja vihdoinkin sain itseäni niskasta kiinni ja sijoitin täydellisiin kenkiin jotka pitävät jalat lämpimänä talven yli sekä näyttävät upealta myös vuoden ympäri. Kiitos facebookin sponssattujen mainosten vuoksi bongasin super tarjouksen Footwayn sivuilla ja tilasin kengät samantien! Olen todella ilonen sillä kengät saapuivat muutamassa päivässä ja vaivatta. En voi muuta sanoa kun jokaisen pennin arvoiset kengät, täydelliset lähes jokaiseen asuun!


Finally my shoe collection got the perfect pair of shoes! What else can a girl dream of than shint black latex Dr. Martens? Ive been craving for these shoes for almost two years and finally I did it and just said YES. These are the shoes which will keep me warm through out the winter and look fabulous in every weather. Thank you for facebook's sponsored adds, I saw a super deal and got a small discount. Im more than happy with Footways site because the shoes arrived to the nearest post office in just two or three days! Worth every penny!!