FACE MASKPari päivää sitten postissa saapui MAY BEAUTY face mask. Tuote saapui sopivaan aikaan sillä, ihoni on kärsinyt enemmän kuin nuorempana. Kasvonaamio oli tarkoitettu syvä puhdistavaksi, mustapäiden poistoon ja kuolleen ihon kuorimiseen. 

Olen todella huono ostamaan mitään erikoisia kasvon puhdistus tai ylläpito tuotteita mutta olen aina avoin kokeileman uusia tuotteita. Kiinassa kokeilin ensimmäisen kerran kaupasta ostettua mustaa kasvonaamiota jonka tarkoitus on poistaa mustapäitä. Kokemus oli dramaattinen sillä kasvonaamion kuivuessa, naamion poisto oli todella kivuliasta. Ymmärrettävää varmasti, että kun avasin tämän kasvonaamio pussin ja aine oli mustaa oli sydän nousta kurkkuun. 

Pesin ensin huolellisesti kasvot puhtaiksi ja pyyhin vielä kasvovedellä ennen naamion laittoa. Levittäminen oli yksinkertaisesta ja helppoa ja tällä kertaa osasin muistaa, että naamiota levitetään lähinnä ongelma alueelle. Eli ei kulmakarvoihin, opin virheestäni. Naamion annoin olla noin 30 minuuttiat. Tämän jälkeen alkoi naamion irrotus kasvoilta, joka ei todellakaan ollut niin dramaattinen, kuin kiinassa kyynel silmissä repiminen. Sain naamion onnistuneesti kasvoilta pois, pienillä nipistyksillä ja ihoni tuntui todella sileältä ja puhtaalta. 

Mikäli tämän kasvonaamion kokeileminen kiinnostaa kannattaa ehdottomasti mennä tilaamaan sillä teille ihanille lukijoille on nyt saatavilla 30% alennus koodilla juulimask ! http://maybeauty.fi/juulimask


GIVE ME STRENGHT


Urheilu. On jo pitkään tuntunut lähinnä kirosanalta. Ei jaksa, ei kiinnosta, miksi sitä tekisi jos on jo jotenkin tyytyväinen siihen miltä ulkoisesti näyttää. Olin pitkään ylpeä geeneistäni, voin syödä lähes mitä vaan ilman, että se näkyy vartalossani. Kasvoni ovat kapeat ja solisluut ulkonevat. Näytän hoikalta vaikka kohtelen vartaloani kuin jätemyllyä. Syön epäterveellisesti ja en pidä itsestäni huolta, en ole esimerkki kenellekkään enkä varsinkaan itselleni. Urheilu kiinnostaa minua, tällä hetkellä enemmän kuin koskaan. Pimeät aamut, aikaiset heräämiset ja niin paljon askareita mitä pitäisi saada tehtyä. Mutta missä motivaatio ja jaksaminen.

Aamuisin herääminen tuntuu vaikealta, vaikka niin ei ollut koskaan ennen. Paljon mielummin rokotan aamutoimista kuin joutuisin nousemaan sängystä aikaisin ja väsyneenä. Jaksaminen henkisesti kärsii jatkuvasti kun fyysinen kunto on jäänyt taka-alalle. Ymmärrän nyt paremmin kuin koskaan, kuinka iso merkitys urheilulla on jaksamisen kannalta. 

Huomaan kuinka niskat ja selkä ovat jatkuvasti jumissa. Myös ryhti, joka baletin ansiosta oli moitteeton, on nyt kuin kilpikonnalla. Alaselkä kivut ovat sietämättömiä, vaikka työskentelen seisaaltaan. Ryhtini huonontuminen aiheuttaa minulle voimakkasta niskan jäykkyyttä. Oma historia päänsäryn kanssa on ollut kuin loppumaton rakkaustarina. Näistä niskakivuista, on aiheutunut minulle joka päiväisiä päänsärkyjä, migreeniä. Migreeni jos joku pysäyttää kaiken motivaation ja jaksamisen sille päivälle, pimeä huone ja nukkuminen tuntuu vain paremmalta vaihtoehdolta.

Lähemmäs kuusi vuotta sitten lopetin kaiken urheilun, tarkottaen siis harrastuksiani. Harrastin balettia kuusi vuotta elämästäni, showtanssia lähemmäs kolme vuotta, tennistä kolme-neljä vuotta ja uintia taukoja laskematta noin neljä vuotta. Urheilin paljon, ennen. Mutta en pitänyt sitä urheiluna, vaan harrastuksena ja ajanviettona. Kävin tunneilla myös ystävieni takia. Pidin tennis tunneista sillä kaikki ystäväni harrastivat sitä. Samoin tanssi. Mihin se loppui? Teini-ikäänkö? Niin paljon kaikkea muuta. Koulua, kavereita, stressiä? Kuinka tärkeää harrastaminen onkaan ja miksi se loppuu monilla teini tai varhaisaikuis iässä. Muistan sen kuin eilisen, kerroin äidilleni, että lopetan tanssin. En viihtynyt enään, miksi pakolla käydä kaksi kertaa viikossa tunneilla jossa ei viihdy. Nyt jälkikäteen kun mietin, äiti teki oikein. Sain valita itse ne päätökset elämässä mitä halusin tai en halunnut tehdä ( tietenkin rajoja noudattaen). Sain sen vapauden itse ymmärtää urheilun ja hyvinvoinnin merkityksen omassa elämässä. Vaikka kotona on aina opetettu kuinka tärkeää on huolehtia siitä yhdestä vartalosta jonka on saanut, sillä se on ainut vartalo jonka saa. Ja siinä vartalossa on elettävä loppu elämän, oman elämän.

Mutta miten alottaa uudestaan? Miten motivoit itseäsi? 

NYT on muutoksen aika.


& OTHER STORIESEilen illalla kävimme & Other stories- liikkeen avajaisissa. Liike avattii entisiin H&M tiloihin Kämp Galleriaan. Valkoinen marmori lattia, valkoiset sinät, paljon kasveja ja kaikki yksityiskohdat olivat viimesen päälle mietittyjä. 

En henkilökohtaisesti ollut aikasemmin tutustunut brändin tuotteisiin joten tilaisuus oli minulle todella uniikki ja uusi. Hienoa oli se, että brändillä löytyi kynttilöistä alusvaatteisiin sekä kosmetiikka tuotteisiin. Vaatteet mitä liikkeestä selasin olivat yksinkertaisen kauniita ja asusteet ehdottomasti to die for.

kiitos kutsusta ja mahdollisuudesta päästä vilkaisemaan uutta brändiä näinkin kauniissa tapahtumassa! 

SHANGHAI /2


Suomessa jää ja ohut lumi kerros peittää maan ja kylmyys palelluttaa meitä. Se saa minut mietiskelemään mun viimeisimpiä matkoja, kuten tämä kiinan reissu. Yks parhaimpia reissuja koskaan. Mulla on reissulta kokonaisuudessaan aika vähän kuvia mutta haluan silti näyttää teille ne kaikki! Pahoittelut, että kuvien lisääminen reissulta on hieman jäänyt. 

Suomessa oli syksy ja kiinassa ja viimeisiä hiostavia päiviä. Eli ilma alkoi tuntua miellyttävältä eikä liian kuumalta. Vaikka välillä tuntuikin, että on pikkusen liian kuuma. Vaikka joka päivä ei paista aurinko Shanghaissa mun mielestä se on aivan mahtava kaupunki ja siellä on niin paljon tekemistä, joka päivälle on jotain uutta tekemistä. SE ON VARMA! 

Mulle Shanghaissa yksi lemppari juttuja on vaan kävellä, jopa eksyä jotta löytää uusia siistejä paikkoja.Voisin jopa väittää, että illat on parhaimmat shanghaissa. Kuppilat ja ravintolat täyttyy ihmisitä ja tällöin on miljoona kaupungissa jopa entistä enemmän eloa!


Northern winds are howling as the ground is being coated with snow. People scurry on about their business, conducting last minute Christmas shopping and making final preparations for the upcoming holidays. There is no doubt that winter has finally arrived in Finland.
As I watch all of this unfold, I cant help but to reminisce my latest travels, one of which, was Shanghai. 
Thinking back, I believe it was one of the best adventures I've ever had. You know the people who walk around with their camera and take pictures of literally everything? To the point where its getting weird but they still keep doing it? Yeah, I'm definitely one of those people [LMAO]. But on this trip, I was actually so busy enjoying all the exciting things going on around me, that I sort of forgot to do any real shooting.
Even though the amount of footage I was able to gather is somewhat lacking, I would very much like to share it with you! 
I'm going to leave you with a little prelude, following the actual footage I shot from the trip. I hope you guys enjoy it and I will see you all later!

 

ASIAN VIBES


KUVAT ATTE TANNER

ME AND LINA CHRISTINA M.

MAKEUP BY ME 

ASIAN VIBES

Kiinassa, Shanghaissa kuten tiedätte on paljon tavaraa myytävänä ja todella laidasta laitaan. Shanghaista löytyi marketti paikka jossa oli älyttömästi kojuja ja tavaraa myytävänä, koluttiin jokainen niistä läpi ihan kyllästymiseen asti. Kun olimme jo suuntaamassa pois, yhtäkkiä silmään hyppäsi tämä upea silkkisen näköinen punainen kimono. Olin aina haaveillut moisesta upeudesta ja niin vain se oli pakko saada. Kimono matkusti meidän mukana läpi bangkokin reissun ja sieltä takaisin Suomeen. Haaveilin jo kiinassa, että haluaisin se päällä jotain aivan upeita kuvia. Joten mikäs parempi projekti kun Aasia aiheiset kuvaukset kolmen Aasia fanin kesken!

Kameran takana toimi Atte Tanner jota haluan jälleen kiittää upeista kuvista!  


As you know China, Shanghai holds a lot of stuff from clothing to absolutely anything. We found this market from Shanghai that had a lot of different kinds of shops and small places where you could find anything. We searched trough it all and when we where leaving I suddenly saw the most perfect kimono. Red, shiny and the perfect length. I had to have it! It traveled with us through Bangkok and back to Finland. I was dreaming about perfect pictures of me wearing it and here back in Finland we decided to make those dreams come true. 

I want to thank the amazing Atte Tanner for once again making this awesome magic happen!

 

GALA DRESS


ALL PHOTOS BY LINA MARIA CHRISTINA

WEARING GUESS by Marciano

 

Muutama viikko sitten osallistuin Selenin kanssa Indiedaysin blogi gaalaan jossa mulla oli päällä tämä upea mekko. Mekon tosiaan ostin toiseen gaalaan mutta päädyin toiseen asuun. Onnekseni kuitenkin tämä upea mekko pääsi ulkoilemaan upeassa gaala tilaisuudessa. Mielestäni tätä voi hyvin jopa käyttää myös tulevissa pikkujouluissa. Sametti on ehdottomasti yksi lemppareistani tällä hetkellä ja tumma punainen tottakai yksi lempi väreistäni. Tuntuu etten oikein saa tarpeekseni sametista jälleen kerran kun sitä on tullut moniin kauppoihin. Haluaisin sametti housut paidan takin.. pysäyttäkää mut ennen kun mun lompakko itkee. 

Ihanaa viikonloppua jengi! 


A few weeks back, Selen and I attended Indiedays Blog gala, and I had this amazing red dress on. I bought this dress for another gala but decided to wear something else then. For my luck this was the perfect dress for this occasion. I think this dress is also stunning and perfect for the christmas celebrations. I have fallen in love with velvet, and dark red is one of my favourite colours so this dress is the perfect combo! I would love to shop for more velvet in the future.. maybe pants? Or a shirt? what do you think? stop me before my wallet is gonna cry.

Have an amazing weekend you guys!!

INSPIRATION DAY/ Outfit


ALL PHOTOS BY SELEN AHISHALI

 

WEARING; 

Shoes Dr.Martens, coat Bikbok (Never denim), pants Mauro Grifoni, fishnet tights BIKBOK, belt MANGO, t-shirt Trasher

huh huh, talvi on nyt tullut virallisesti. Näiden kuvien ottaessa tais olla pakkasta noin viisi astetta ja kyllä olin jäätyä kuoliaaksi. Nyt lunta on muutama kymmenen senttiä ja voin sanoa, että hyvästi kangas takit ja tervetuloa toppatakit. Voi olla, että asukuvaukset jää vähemmälle jos ilmat jatkuvat tälläisinä. Mitenköhän sitä näyttäisi talvella sitten järkevältä kun ulkona on niin helkkarin kylmä! 

Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan joulua ja talvea. Siinä on omanlainen hehkunsa. Enemmän nautin lumisesta maisemasta, kuin synkästä harmaasta sateisesta ilmasta. Maisema olisi niin paljon pimeämpi ilman valkoista lumi maisemaa. Kylmäksi ilman tekee jäätävä tuuli! Hyi..

VAGABOND HEELS


ALL PHOTOS BY SELEN AHISHALI

ALL PHOTOS BY SELEN AHISHALI

WEARING ;

Jeans Zara, jacket and knit BikBok, Shoes Vagabond/footway.com

SPONSORED/ SPONSOROITU

Korkokengät, ne korostaa naisen jalkoja ja sääriä mitä majesteettisimmalla tavalla. Rakastan sitä miltä omat jalkani näyttää niissä, mutta enkä koskaan oikein totutellut pitämään niitä. 

Olen tässä viime kuukausien aikana alkanut kiinnittämään yhä enemmän ja enemmän huomiota omaan tyyliini ja sen kehitykseen ja nyt vihdoin ja viimein se aika on koittanut; Mä sysään sivuun sisäinen tom-girl puoleni ja hyväksyn sen faktan, että korkokengät jalassa kaikki vaan näyttää paremmalta. 

Okei, eli me hypätään nyt pää edellä mukaan tähän hommaan ja alotin kenkäosaston päivityksen tilaamalla nämä ihanat matta-mustat talvikengät Footwayiltä. 

Ostoskorissa oli vaikka mitä muutakin kivaa ja etenkin Nico on aivan innoissaan valitsemassa mun kanssa ihka oikeita “naisten kenkiä” vaikka sitä olenkin vältellyt monien vuosien ajan. Tämä postaus on Footway sivuston sponsoroima ja heidän yhteistyöpyyntö ei olis kyllä voinut tulla parempaan aikaan! Edellä mainittu sivusto on täynnä ihania kenkiä, kaikenlaisille kenkien rakastajille. Hinnatkin on ihan kohillaan! Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan heidän sivuston ja löytämään just sulle oikeanlaiset kengät!


High heels..They bring out the best features in a woman's body. I love the way they make my feet look gorgeous and elegant.

This is something I never really thought of, I've been enjoying flat shoes cause they make me feel super comfy. But as I get more and more involved with the fashion industry I'm also beginning to embrace change, and now, the time has come. 

Goodbye my inner tom-girl (insert crying face here), I'm finally starting to re-do my wardrobe's shoe-collection and I'm looking forward to adding in some new heels to go with my jackets and dresses.

   As I was going trough all of this I got an offer from Footway and let me tell you, the timing could not have been better. I instantly fell in love with the large variety of different trends they have present at their website, and the price tags are also spot on! I encourage you guys to check them out and I wanted to show you guys a preview of what I just bought. I'm loving these new high heels I got from Vagabond and I'm currently on a look-out for more shoes muahah, Nico is also loving this, he has been ranting me for not wearing proper "women's shoes" for quite some time. That's it guys, until next time!

MY DR. MARTENS


DR MARTENS From FOOTWAY

Vihdoinkin kenkä kokoelmani sai täydellisen lisäyksen, nimittäin pitkään halutut kiiltävät Dr. Martensin kengät. Olen halunnut näitä kenkiä jo lähemmäs kaksi vuotta ja vihdoinkin sain itseäni niskasta kiinni ja sijoitin täydellisiin kenkiin jotka pitävät jalat lämpimänä talven yli sekä näyttävät upealta myös vuoden ympäri. Kiitos facebookin sponssattujen mainosten vuoksi bongasin super tarjouksen Footwayn sivuilla ja tilasin kengät samantien! Olen todella ilonen sillä kengät saapuivat muutamassa päivässä ja vaivatta. En voi muuta sanoa kun jokaisen pennin arvoiset kengät, täydelliset lähes jokaiseen asuun!


Finally my shoe collection got the perfect pair of shoes! What else can a girl dream of than shint black latex Dr. Martens? Ive been craving for these shoes for almost two years and finally I did it and just said YES. These are the shoes which will keep me warm through out the winter and look fabulous in every weather. Thank you for facebook's sponsored adds, I saw a super deal and got a small discount. Im more than happy with Footways site because the shoes arrived to the nearest post office in just two or three days! Worth every penny!!

THE BLOG AWARDS LOOKPHOTOS BY JANITA AUTIO

 

WEARING

Jumpsuit from MANGO ( from the Cara & Kate collection), shoes and choker china, bag ZARA

 

Vietin viime perjantai-illan Suomen blogawards-Gaalassa. 

Pukukoodi kyseiseen tapahtumaan oli tumma puku, joten päätin pukea ylleni turvallisen mustan MANGON jumpsuitin. Olin melko hermostunut oman asuni suhteen, sillä olin menossa viettämään iltaa tarkkasilmäisten ja muotitietoisten ihmisten keskuuteen. Halusin näyttää elegantilta sekä pukukoodiin osuvalta. Kokeilin useita eri vaihtoehtoja, mutta päädyin lopulta mustiin kiiltonahkaisiin kenkiin ja asuun sopivaan sametti chocker-koruun. Omasta mielestäni kyseiset asusteet toivat vanhaan jumpsuittiin ihan erilaisen vivahteen! 

Tunnelma oli aivan katossa ja seura oli mahtavaa! Alkuilta eteni mukavasti catering-herkkujen ja valkoviinin kanssa ja tämän jälkeen oli aika suorittaa itse palkintojenjakon. Oikein paljon onnea kaikille voittajille! Upean illan kruunasi upea ilotulitus musiikin tahdittamana. Nyt jälkikäteen kun tässä muistelen kyseistä iltaa niin on pakko kyllä vielä mainita, että tämä oli yksi parhaista blogitapahtumista jossa olen koskaan ollut! 

Kirjottelen blogawardsista luultavasti vielä toisen postauksen eli ensi kertaan!


Last friday night I had the pleasure of attending the Finnish blog awards Gala. 

The dress code for the evening was “ dark suit “, so I went with a very safe choice in my opinion, a black jumpsuit from Mango. I must admit, the moment I first laid eyes on my wardrobe I felt pretty anxious.. I knew I was about to go spend the night among some of the most fashion-minded people Finland has to offer.. I knew I wanted to go for an elegant look, still following the dress code. I ended up switching up my outfit a few times over but at the end I was pleased with what I went with in the first place. I complemented it with shiny black heels and chocker-necklace. I felt like these accessories brought fourth the attributes I was looking for. 

The atmosphere was almost magical and I was in great company. The early evening went well, we enjoyed the catering food and white wine. After that it was time for the awards. Congratulations to all the winners an nominees! 

The night was topped of with huge fireworks. They lit up the sky and everything felt magnificent. This was without a doubt one of the best blog-related events I've ever participated in! 

I will most likely be writing a second post about the Gala later this week. You can find more details in there, until then, see you!

SHANGHAI / 1

image.jpg
image.jpg

Matkamme alkoi jokseenkin kummallisissa merkeissä. Noin neljä viikkoa sitten minun ja hyvän ystäväni Linan oli tarkoitus lentää Roomaan, Roomasta meille oli varattu yö-lento HongKongiin ja Hongkongista sitten vielä paikallislento Shanghaihin. 

   No, se H-Hetki vihdoinkin koitti ja kömmimme aamutoimaan kohti terminaaliamme Helsinki-Vantaan lentokentällä. Fiilikset olivat jännittyneet ja todella korkealla, kunnes lennolle sisäänkirjautumisen kanssa tuli ongelmia. Säikähdin, kun koneet eivät vastaanottaneetkaan passiani. Hetken tuskailun jälkeen paljastui, että sukunimessäni oli kirjoitusvirhe ja odottelimme terminaalissa, kun vastaanottotyöntekijä selvitti tilannetta. Turhautuneisuuden aallot pyyhkivät ylitseni kun jännitimme, että pääsenkö lennolle, vai en. 

   Lähemmäs puolen tunnin odottelun jälkeen, saimme kuulla juuri sen mitä eniten pelkäsimme. Virheelliselle nimelle ei voitu tehdä mitään jälkikäteen. Pienien itkuisten ja turhautuneiden raivareiden jälkeen sanoimme tunteikkaat hyvästit Helsinki-Vantaan kentällä ja suuntasimme Linan kanssa eri teille. Matkasin kotiin ostamaan uutta lentolippua, kun Lina aloitti pitkän ja yksinäisen matkan Shanghaihin.  Uudet lippuni eivät pitäneet sisällään yhtäkään välilaskua, joten matka sujui nopeasti ja miellyttävästi. Koko tämän härdellin jälkeen tapasin vihdoinkin Linan Shanghaissa ja matkamme pääsi alkamaan. 

Shanghai tarjosi jälleen kerran uskomattoman matkaelämyksen. Kaukoitä kiehtoo minua ja löydän itseni kerta toisensa jälkeen haikailemasta Shanghain iki-urbaanin ja kulttuuririkkaan miljöön perään.  

  Kyseessä oli jo toinen reissuni edellä mainittuun kaupunkiin, mutta kaikki tuntui silti uudelta ja erikoiselta Monet teistä varmasti tietävät sen tunteen, kun loman viimeinen päivä koittaa ja tuntuu siltä, että teiltä jäi vielä monet seikkaulut kokematta. Shanghai on yksi niistä paikoista, joiden siimeksessä voisi seikkailla vaikka kymmenkunta matkan verran eikä siitä kaupungista ottaisi vieläkään selvää. 

Tässä esimakua, lisää postauksia luvassa myöhemmin!


Our journey began in somewhat strange conditions. Roughly four weeks ago me and my friend, Lina were to board a flight from Helsinki-Vantaa to to Rome. We had a second flight scheduled from Rome to Hong Kong and a third flight from Hong Kong to Shanghai.

   Well, the D-day finally came and we arrived at the Helsinki-Vantaa airport tired, but exited. We proceeded to check-in to our flight but for some reason my passport was declined. A slight panic started to settle in as we sat in the terminal, waiting for the staff to sort it out. Waves of frustration swept over me when we learned that there had been an error with the spelling of my surname, and that I was not able to board the flight. 

   Fast forward an hour or so and I'm hugging Lina, wishing her a safe flight and watching her disappear in to the terminal area. I felt annoyed and saddened, but I quickly gained my composure and booked another flight for the night. 

   My new flight took a direct route and there were no extra stops along the way so everything went smoothly. After all of the hassle I was finally back in Shanghai and I met up with Lina, thus beginning our vacation!

Shanghai didn't let me down. Once again it offered an amazing traveling experience for the both of us. Far-East excites me and I find myself time after time again longing towards the ever-urban and culture rich streets of the city. 

   This was my second trip to Shanghai, but even though I had visited the city in my past everything felt different and new. I'm sure many of you know the feeling you get when you're spending your last day on a vacation and its time to go home, but you feel like there were so much more left to do, places to explore.. Well, Shanghai is the mother of those places. I could visit that city at least ten times and I would still be baffled by the vastness and and the variety of the place. 

This is just a prologue, there is more to come!